Knjigovodstvo Fimak Info d.o.o. osnovano je 25. kolovoza, 1994. godine. Od tada se uspješno bavimo računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima, a o našem radu svjedoči bogato iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata. Na našoj internetskoj stranici možete pročitati sve o nama i našoj djelatnosti te o uslugama koje nudimo.

Maleno smo poduzeće koje radi u obiteljskom krugu, a svojim poslovnim partnerima, korisnicima usluga našeg knjigovodstvenog servisa, posvećujemo se u potpunosti. Naši korisnici su poduzeća, obrti, slobodna zanimanja i udruge.


Opseg naših usluga ovisi o individualnom dogovoru sa svakim pojedinim korisnikom, a obuhvaća cjelokupno vođenje poslovanja – od davanja mišljenja o poslovnom pothvatu, izrade internih računovodstvenih isprava, isprava prema trećim osobama, obrade, do izrade svih propisanih izvještaja i željenih izvještaja po dogovoru.

Uz naš računovodstveni servis budite sigurni da je Vaše poslovanje u sigurnim rukama, dok se Vi u potpunosti možete posvetiti svojoj djelatnosti.

Kontaktirajte nas s povjerenjem…